Garantie & Retouren

Natuurlijk heeft u garantie op de door u gekochte artikelen behalve als anders vermeld in de artikelomschrijving. Dit kan gebeuren bij restpartijen of aanbiedingen met bijvoorbeeld een B grade.

Normaal gesproken heeft u 14 dagen recht op retour en het ruilen van het artikel. Garantie voor artikelen is 30 dagen vanaf de aankoop datum.

1. AANMELDEN

Meld je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan via bovenstaande button, selecteer de te retourneren artikelen en kies de gewenste retourmethode. 

2. INPAKKEN

Zorg ervoor dat je retour goed verpakt is en voeg het retourformulier toe. 

3. VERSTUREN

Lever het pakket in bij een DHL, DPD, PostNL of UPS servicepunt naar keuze (€ 5,75) of laat het pakket thuis ophalen door DHL op een door jouw gekozen moment (€ 6,25)

4. TERUGBETALING

Zodra je retour door ons ontvangen en gecontroleerd is, kun je binnen 5 werkdagen je geld terugverwachten. 

Retourneren zonder aan te melden

Het is uiteraard niet verplicht om je retour aan te melden. Stuur het pakket dan retour naar het onderstaande adres en zorg dat het ordernummer duidelijk vermeldt staat op het retourformulier. Graag vernemen we wat de reden van het terugsturen is en of je een vervangend artikel wilt of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. 

Wanneer wij het pakket ontvangen hebben en het artikel in onbeschadigde staat is, maken wij het aankoopbedrag naar je over.

Grote Maten voor Weinig
Hoofdstraat 44
9356 AX Tolbert

De retourkosten zijn, uit milieuoverwegingen, voor eigen rekening.

Wanneer de retourzending wordt terug gebracht in de winkel wordt het retourbedrag niet in contanten terugbetaald, maar zal dit worden overgemaakt. 

Klachten 

Klachten zit natuurlijk niemand op te wachten dus, laten we het oplossen! Stuur een e-mail naar oplossing@grotematenvoorweinig.nl met daarin

  • Uw bestelnummer
  • Uw contactgegevens
  • Uw klacht of opmerking

Wij zorgen er voor dat we persoonlijk contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.

Over ons

Grote maten voor weinig is een initiatief van Fifty Fifty Tolbert. Waar veel winkels maar tot een bepaalde maat gaan kennen wij geen limiet. Er is voor elke maat kleding waar je je fijn, speciaal en blij van gaat voelen. En wij hebben ze allemaal voor je verzamelt! 

Lees verder over ons

Volg ons op Socials

openingstijden

  • Maandag - Vrijdag 9.00 to 17.00
  • Zaterdag 9.00 to 17.00
  • Zondag Gesloten

contact

Magazijn & kantoor

Hoofdstraat 44
9356 AX Tolbert

Onze winkel

Hoofdstraat 44
9356 AX Tolbert

openingstijden

  • Maandag - Vrijdag 9.00 to 17.00
  • Zaterdag 9.00 to 17.00
  • Zondag Gesloten

contact

Magazijn & kantoor

Hoofdstraat 44
9356 AX Tolbert

Onze winkel

Hoofdstraat 44
9356 AX Tolbert

CLOSE
Add to cart